Menu

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Animatie

Camping in Brabant met kinderanimatie

Geen kind zal zich vervelen op Recreatiepark Het Genieten. Daarvoor is er veel te veel te doen en te beleven! Spetteren en kliederen in de (waterspeel)tuin, elkaar uitdagen voor een wedstrijd op de midgetgolfbaan of op de jeu de boulesbaan of ze klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Maar in de zomervakantie zitten er voor de kleintjes te weinig uren in een dag. Dan is er namelijk ook een professioneel recreatieteam om de spannendste avonturen mee te beleven!

Spannende avonturentijd

Het jeugdhonk is in de zomermaanden dé uitvalsbasis voor de kleine kampeerders. Dit is de broedplaats van het recreatieteam en het startpunt van alle activiteiten. Het team bestaat uit professionele begeleiders en vrijwilligers van de camping. Samen organiseren zij leuke activiteiten voor de kinderen én de ouders. Voorbeelden van jaarlijks terugkomende activiteiten zijn de jaarlijkse fietstocht met onderweg leuke puzzels en vragen, maar ook de jaarlijkse spooktocht is keer op keer een groot succes. 

PROGRAMMA ZOMER 2022

Ook komend seizoen is er weer een enthousiast team van entertainers aanwezig!
Doe jij mee met de knutselkaravaan? Speel je mee met boefje waar ben je of kom je mee doen met onze tropische dansworkshop? 
Van zaterdag 16 juli t/m 28 augustus zijn er verschillende afwisselende activiteiten voor alle kids. Bekijk onderstaand het programma per week.

Let's have a lot of fun!