Menu

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Faciliteiten

DSC_0164.JPG

Comfort met de hoofdletter C

Op Recreatiepark Het Genieten is uw vakantie in goede handen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en tot in de puntjes verzorgd. Elke plek is voorzien van elektriciteitsaansluiting (10 ampère) en op de velden is voldoende ruimte voor de kleintjes om zich lekker uit te leven.

Faciliteiten

Het sanitair is schoon en perfect onderhouden. Voor de kinderen is er speciaal kindersanitair en ook aan mindervaliden is gedacht. Ook is er een aparte babywasruimte, een vaat- en textielwasplaats en een wasserette. Uw trouwe viervoeter is ook welkom op de kampeerplaatsen.

Kon het het hele jaar maar vakantie zijn!
3522.jpg

De Brasserie

In de zomer kunt u op het ruime terras van de Brasserie genieten van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen kliederen in de waterspeeltuin en zich uitleven in de speeltuin. Laat de zon het even afweten? Dan verhuizen u, de kinderen en uw drankje naar binnen, waar de kleintjes spelen in de binnenspeeltuin en u op uw gemak de krant leest of gezellig bijkletst. 

Voor- en naseizoen

In de lente en herfst bent u ook van harte welkom om te komen kamperen op Het Genieten. 's Ochtends ontbijt u rustig op het veld met verse broodjes en de ochtendkrant. 's Middags trekt u eropuit op de fiets of te voet en in de namiddag dommelt u in uw luie stoel lekker weg in de zon. 's Avonds loopt u naar de Brasserie op het park en eet u een heerlijk Brabants hapje mee. Natuurlijk is er in het hoogseizoen een recreatieteam aanwezig.