Menu

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Thuis in 'n schôn stukske Brabant!

Omgeving

Camping - fietsers2.jpg

Camping vlakbij de Efteling

U vindt Recreatiepark Het Genieten in het mooie Kaatsheuvel. Komt u dat bekend voor? Klopt! Het Genieten ligt op een steenworp afstand van De Efteling! Een bezoek aan Lange Jan, Roodkapje in het Sprookjesbos en een dollemansrit in de Joris de Draak mag daarom natuurlijk niet ontbreken aan uw verblijf op Het Genieten. Maar er zijn meer betoverend mooie plekken in de omgeving die u niet mag missen!

Camping - duinen6.jpg

Kamperen bij de Loonse en Drunense Duinen

Ruim 3500 hectare natuur; genoeg voor urenlang fiets- en wandelplezier waarbij u uw ogen uitkijkt! Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen grenst direct aan de camping. U hoeft het terrein niet eens te verlaten en u loopt of fietst zó één van de mooiste gebieden van Nederland in! U vindt hier een afwisseling van droge zandverstuivingen en naaldbos, naar de uitgestrekte beekdalzone. En natuurlijk kunt u dit gebied ook te paard verkennen. Eén dag is niet genoeg om dit gebied te ontdekken!

Camping - kaatsheuvel2.jpg

Bourgondische dorpjes

Niet alleen op de camping wordt u ontvangen met Brabantse gastvrijheid. Ook in de dorpjes in de omgeving wordt u vriendelijk ontvangen. Bezoek de markt in Kaatsheuvel, fiets door de eeuwenoude dorpjes, waar de geschiedenis herleeft. Spetteren, plonzen of gewoon ouderwets baantjes trekken kan in het zwembad op nog geen drie kilometer van de camping. En natuurlijk moet u een echte Bossche Bol proeven. U zult uw vingers erbij aflikken! Nog een suggestie: huur een bootje en peddel door de mooie Biesbosch!

Shoppen én cultuursnuiven

Houdt u van cultuursnuiven én van shoppen? Ook dan bent u in Brabant op de juiste plek! Breda, Den Bosch én Eindhoven zijn allemaal makkelijk te bereiken vanaf Recreatiepark Het Genieten. Shop till you drop of bezoek de ontelbare galerieën, kerken, monumenten en musea, die allemaal een bezoekje waard zijn!